Serviciile Noastre

Home / Serviciile Noastre

Serviciile Noastre:

Personalul de la Madeline Clinque urmeaza protocolul general de prevenire a transmiterii infectiilor in acord cu Ministerul Sanatatii din Romania.

Echipa este formata din medici tineri, bine pregatiti , avand competente distincte care acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

Atentia pentru detalii imbunatateste calitatea actului medical. Noi nu facem compromisuri si nu grabim etapele de tratament. Echipa noastra isi informeaza permanent pacientii pentru a obtine rezultate optime.

Ne specializam continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri.

Credem in utilizarea tehnologiei moderne care permite obtinerea rezultatelor de exceptie in domeniul stomatologiei moderne.

Din dorinta de a veni in ajutorul dvs pentru a lua o decizie corecta cu privire la albirea dentara, iata cateva argumente pro si contra acestei proceduri:
  • Ajuta la imbunatatirea zambetului si aspectului dvs.
  • Creste considerabil stima de sine.
  • Va ajuta sa aratati mai tineri.
  • Trebuie sa evitati cateva alimente si bauturi pentru a pastra albul dentar pe timp lung
  • Intretinerea albului dentar este o necesitate
  • Poate sa apara o sensibilitate temporara a dintilor si a gingiilor. In acest sens se poate folosi pasta de dinti speciala pentru mentinerea albirii cat si diminuarea sensibilitatii dentare pana la disparitia totala a acestui disconfort.

Lista Servicii

Solicita o programare acum!

Noi promovam turismul dentar si cine este interesat sa beneficieze de tratamente stomatologice profesionale este binevenit.Este foarte simplu:ne contactati pe email si va vom indruma asupra primilor pasi pe care trebuie sa-i parcurgeti.Va asteptam!

Pastele de dinti cu proprietati de albire sunt de mai multe tipuri:unele contin peroxid altele nu.Efectul este temporar (o saptamana pana la o luna).Se folosesc dupa detartraje sau tratamente de albire profesionale.

In general recomandam sa intrebati medicul Dvs. stomatolog din clinica noastra.Cu siguranta va recomanda ce este mai bun.

Multumim pentru intrebare.Clinica noastra ofera posibilitatea achitarii costului tratamentelor in rate sau ofera pachete servicii stomatologice trimestriale/semestriale sau anuale.Intrebati medicul Dvs. stomatolog din clinica noastra despre aceste alternative..

In cazul in care nu reusiti sa veniti la programare atunci va rugam sa ne sunati din timp pentru anularea programarii. In momentul in care nu suntem sunati, atunci trebuie sa achitati o taxa la urmatoarea intalnire la clinica noastra.

In clinica noastra, pentru aparate dentare fixe sau mobile se programeaza atat copii,adolescenti cat si adulti.Va asteptam!

Sigilarile sunt tratamente stomatologice optionale.Noi nu putem obliga pe nimeni asupra unui tratament stomatologic.